Обама особисто попереджав Трампа про Флінна - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама особисто попереджав Трампа про Флінна - ЗМІ

Обама особисто попереджав Трампа про Флінна - ЗМІ
Джерело:  Reuters

Колишній президент США Барак Обама особисто радив нинішньому главі Білого дому Дональду Трампу не призначати Майкла Флінна радником з національної безпеки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Зазначається, що Обама дав таку пораду Трампу під час передачі влади - під час першої зустрічі, що відбулася через два дні після президентських виборів, 10 листопада. За даними агентства, в перехідній команді Трампа були сумніви про можливі контакти Флінна з Росією.

Читайте також: Здається, Трампу кінець: заява Флінна викликала бум в мережі

За словами джерела видання, побоювання Обами були пов'язані не зі звільненням Флінна з посади директора Агентства військової розвідки, а з розслідуванням можливого втручання Росії у вибори в США.

"Ім'я Флінна продовжувало з'являтися (в ході розслідування)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  колишній радник американського лідера Дональда Трампа Майкл Флінн оприлюднив декларацію, в якій вказав отримання гонорарів від російських компаній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?