Макрон і Трамп домовились зустрітись на саміті НАТО
Категорія
Світ
Дата публікації

Макрон і Трамп домовились зустрітись на саміті НАТО

Макрон і Трамп домовились зустрітись на саміті НАТО

Новообраний президент Франції Еммануель Макрон та президент США Дональд Трамп домовились зустрітись на саміті НАТО, який відбудеться 25 травня в в Брюсселі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Білого дому.

Зазначається, що Трамп провів телефонну розмову з Макроном, в ході якої привітав його з перемогою на виборах президента Франції.

Читайте також: Ефект Макрона: Україні зарано розслаблятися

"Президент Трамп підкреслив своє прагнення працювати в тісному контакті з обраним президентом Макроном в боротьбі зі спільними викликами і зазначив довгу і міцну історію співпраці між Сполученими Штатами та їх старим союзником - Францією", - йдеться в повідомленні Білого дому.

Нагадаємо, на президентських виборах у Франції лідер руху "Вперед!" Емануель Макрон здобув перемогу в другому турі, набравши понад 66% голосів.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп привітав Еммануеля Макрона з впевненою перемогою на президентських виборах у Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?