У Києві через "георгіївську стрічку" виникла бійка
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві через "георгіївську стрічку" виникла бійка

У Києві через "георгіївську стрічку" виникла бійка
Джерело:  Укрінформ

У вівторок, 9 травня, на площі Арсенальній в Києві виникла сутичка через те, що громадянка намагалася пройти на площу Слави з так званою "георгіївською стрічкою".

День Перемоги. Ситуація у центрі Києві - онлайн трансляція

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Одна з учасниць акції "Никто не забыт, ничто не забыто" намагалася пройти в район парку Слави з так зваоною "георгіївською стрічкою", однак поліцейські її не пропустили. У ході суперечки навколо зібралися люди і один з представників ОУН, намагався силою зірвати з жінки стрічку. У відповідь інший учасник акції "Никто не забыт, ничто не забыто" вдарив його в обличчя. Чоловіків швидко розняли поліцейські.

Читайте також: У Авакова звернулися до українців з проханням щодо "георгіївських стрічок"

Зараз на площі Арсенальній біля станції метро збираються учасники проросійської акції "Никто не забыт, ничто не забыто", вони планують пройти маршем до парку Слави об 11.00. Водночас, на виході з площі встановлено металеві рамки з металошукачами, де прикріплено табличку із забороненими для проходу радянськими та комуністичними атрибутами.

Поруч з поліцейськими чергують представники ОУН, вони зокрема завадили пропуску чоловікові, на якому була кепка з червоною зіркою, а в руках портрети з нібито загиблими родичами під час Великої Вітчизняної війни.

Як повідомляв ONLINE.UA,  9 травня в Запоріжжі відбулися сутички між проукраїнськими активістами та учасниками акції "Полк перемоги".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?