Активісти ОУН закидали учасників проросійської акції картоплею та палицями
Категорія
Події
Дата публікації

Активісти ОУН закидали учасників проросійської акції картоплею та палицями

Активісти ОУН закидали учасників проросійської акції картоплею та палицями

Активісти з офісу ОУН в Києві закидали учасників проросійської акції "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" димовими шашками, кульками з фарбою, яйцями та картоплею.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.

"Активісти з офісу ОУН кидають яйця у правоохоронців, учасників акції та журналістів. Окрім того, надійшло повідомлення лікарів про те, що працівник поліції отримав тілесні ушкодження, коли вони кинули димову шашку", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Запоріжжі сталися сутички між проукраїнськими активістами та учасниками акції "Полк перемоги"

Крім того, зазначається, що коли колона учасників акції "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" вирушила до парку Вічної Слави, з офісу ОУН почали кидати в них кульки з фарбою, димові шашки, а також картоплю і палиці.

Наразі голова колони учасників "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" прибула до площі Слави. Кількість учасників становить 3 тисячі осіб.

У мережі також з'явилося відео, на якому видно, як активісти ОУН кидають димові шашки у правоохоронців.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на площі Арсенальній в Києві виникла сутичка через те, що громадянка намагалася пройти на площу Слави з так званою "георгіївською стрічкою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?