В Одесі через сутички поліція затримала 9 осіб: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі через сутички поліція затримала 9 осіб: з'явилися фото

В Одесі через сутички поліція затримала 9 осіб: з'явилися фото
Джерело:  Hromadske

У вівторок, 9 травня, в Одесі під час акції так званого "Безсмертного полку" відбулися сутички.

День Перемоги. Ситуація у центрі Києва - онлайн трансляція

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Громадське.

Повідомляється, що в ході "Безсмертного полку" в Одесі беруть участь 400 осіб, їх супроводжує колона спецпідрозділу МВС.

Читайте також: У Запоріжжі на акцію "Безсмертного полку" прийшли з портретами персонажів "Гри престолів"

На Алеї Слави сталися сутички, внаслідок чого правоохоронці затримали вже 9 осіб. Про це повідомив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін.

Місцеве видання Думська пише, що колишній лідер одеського осередку "Правого сектора" Сергій Стерненко приніс на Алею Слави портрет українського героя-націоналіста Романа Шухевича. На нього одразу накинулися кілька людей з іншого ідеологічного табору. Зав'язалася бійка, поліція втрутилася в конфлікт і затримала одного з нападників.

В поліції додали, що був також затриманий пенсіонер 1938 року народження, одягнений у футболку з написом "СРСР", і чоловік 1987 року народження, який поширював на Алеї Слави заборонену поліграфічну продукцію. За обома фактами тривають перевірки. Також близько десяти громадян намагалися пронести на Алею слави заборонені предмети - складані, кухонні і офісні ножі. Всі заборонені речі вилучено.

Як повідомляв ONLINE.UA, активісти з офісу ОУН в Києві закидали учасників проросійської акції "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" димовими шашками, кульками з фарбою, яйцями та картоплею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?