Голова Єврокомісії розповів анекдот, яким заспокоює агресію Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Голова Єврокомісії розповів анекдот, яким заспокоює агресію Путіна

Голова Єврокомісії розповів анекдот, яким заспокоює агресію Путіна
Джерело:  Frankfurter Allgemeine

Голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер поділився, який анекдот розповідає, щоб подолати агресію президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Frankfurter Allgemeine.

За словами Юнкера, під час спілкування з Путіним він, часом, розповідає анекдот про захоплення Росії Люксембургом.

"Я завжди кажу Путіну, щоб заспокоїти його: чому Люксембург досі не напав на Росію? У нас немає місця, щоб розмістити стільки військовополонених", - жартує голова Єврокомісії.

Читайте також: Путін проігнорував Порошенка в привітанні до Дня Перемоги

Юнкер відомий своєю неформальній манерою спілкування та досить часто дозволяє собі відхилятися від протоколу. Так, він любить жартувати над політиками, відзначаючи їх зайву вагу або "диктаторські" замашки, цілувати їх у лоб, а також поплескувати по спині та навіть по обличчю.

 Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Путін привітав Еммануеля Макрона з перемогою на виборах президента Франції та запропонував йому об’єднати зусилля у забезпеченні міжнародної стабільності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?