Сутички в Києві: поліція затримала 25 представників ОУН
Категорія
Події
Дата публікації

Сутички в Києві: поліція затримала 25 представників ОУН

Сутички в Києві: поліція затримала 25 представників ОУН
Джерело:  Еспресо

У вівторок, 9 травня, правоохоронці під час сутичок у Києві затримали 25 представників Організації українських націоналістів (ОУН).

День Перемоги. Ситуація у центрі Києва - онлайн трансляція

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

Нагадаємо, в день 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні учасники так званого маршу "Безсмертного полку" проводять ходу в центрі столиці. Між активістами ОУН та учасниками акції виникли сутички. ОУНівці закидали учасників ходи димовими шашками, кульками з фарбою, яйцями та картоплею.

Читайте також: Російська пропаганда про Другу світову буде слабшати, є три причини - політолог

Під час брифінгу голова Національної поліції Києва Андрій Крищенко розповів, що зараз усі затримані у цій справі ще досі не були ідентифіковані.

"24 особи (були затримані, - ред.) безпосередньо в офісі на Мазепи 6-а, і одна на арсенальній площі на початку ходи", - сказав Крищенко.

Він зазначив, що під час акцій в столиці України також було вилучено кілька "георгіївських стрічок" та радянських прапорів.

Як повідомляв ONLINE.UA, на площі Арсенальній в Києві виникла сутичка через те, що громадянка намагалася пройти на площу Слави з так званою "георгіївською стрічкою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?