Учасники з Білорусі: Найголовніше на Євробаченні – це порозуміння з людьми
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Учасники з Білорусі: Найголовніше на Євробаченні – це порозуміння з людьми

Учасники з Білорусі: Найголовніше на Євробаченні – це порозуміння з людьми
Джерело:  online.ua

Представники Білорусі - гурт NaviBand – розповіли про свою білоруськомовну пісню, місію на Євробаченні та подробиці свого виступу на шоу в інтерв’ю ONLINE.UA

Музиканти виступатимуть у другому півфіналі, 11 травня о 22:00 під номером 14.

Їхня пісня "Гісторыя майго жыцця" стане першою в історії Євробачення, яка буде виконана на цьому конкурсі білоруською мовою.

Ця пісня NaviBand така ж позитивна, як і самі учасники гурту Артем Лук'яненко і Ксенія Жук.

Відповідаючи на запитання, чи вважають вони когось своїм конкурентом, артисти зазначили: "Ми вирішили, що у нас не може бути такого поняття, як конкурент, суперник. Ми дуже тепло ставимося до всіх учасників. Вчора ми були на великому заході, зустрічалися з різними учасниками і були дуже раді бачити один одного. Ми живемо в готелі з норвезьким гуртом JOWST і дуже подружилися. Зараз вивчаємо норвезьку мову, проводимо багато часу разом, вони дуже класні хлопці. І ці взаємини – це частка фестивалю. Тому, коли ти маєш такі теплі стосунки з багатьма учасниками, складно визначити, хто може бути конкурентом. Ми бажаємо кожному успіху і менше нервувати."

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?