Руслана почала акцію "Купуй українською квитки на українське Євробачення"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Руслана почала акцію "Купуй українською квитки на українське Євробачення"

Руслана почала акцію "Купуй українською квитки на українське Євробачення"
Джерело:  online.ua

 Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Руслани у Facebook.

Руслана закликала українців купувати квитки на шоу та репетиції Євробачення-2017 українською.

"Дивлюсь перший півфінал Євробачення-2017. Картинка прекрасна, і свято Євробачення прийшло до нас в Україну знову. Ура!!! Радість переповнює серце, і не можу дочекатись, коли вже нарешті виступлю у фіналі Євробачення-2017, якого ми так чекали і спільно переживали весь рік. У нас, правда, часто у всьому шукають зраду і пишуть, що квитки можна купити на сайті concert.ua лише російською. Мої перші квитки ще 14 лютого були англійською. Зараз зайшла і купила квиток на 2 півфінал 11 травня українською. Другий раз зайшла, але стала в онлайн-чергу. Щоб у нас було менше зрад, давайте зробимо акцію "На українське Євробачення купуй квитки українською!!! Поспішай, щоб купити українською квиточок на Євробачення – часу не гай!!!", – написала співачка.

Обрати мову квитка можна самостійно на сайті квиткового партнера пісенного конкурсу – Concert.ua. Також, роздруковуючи квиток, можна вказати мову, яку хочете бачити на своєму квитку. Щодо електронних квитків, то мова залежить також від налаштувань комп’ютера користувача, мобільного телефону чи іншого пристрою, за допомогою якого здійснювалася покупка квитка на шоу пісенного конкурсу Євробачення-2017.

ONLINE.UA провів онлайн-трансляцію першого півфіналу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?