Філатов припинив фінансування ветеранських організацій після сутичок на День Перемоги
Категорія
Події
Дата публікації

Філатов припинив фінансування ветеранських організацій після сутичок на День Перемоги

Філатов припинив фінансування ветеранських організацій після сутичок на День Перемоги
Джерело:  online.ua

Після сутичок на масових акціях 9 травня мер Дніпра Борис Філатов заявив про припинення фінансування з міського бюджету ветеранських організацій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Філатова.
Кошти з міського бюджету він запропонував виділяти тільки спілці ветеранів АТО, і не виключив, що у подальшому для охорони громадського порядку у Дніпрі можуть бути створені добровольчі формування.

"З сьогоднішнього дня я закриваю міське фінансування всіх "ветеранських організацій. ... бійці колчаківських фронтів 46 року народження виїжджають з міськвиконкому вперед ногами. Назавжди. На наступній сесії міської ради буде виділено міське фінансування союзу ветеранів АТО", - написав Філатов.

Мер міста заявив, що в Дніпрі склалась ненормальна ситуація в поліції.
"Весь останній рік я бив на сполох, розповідаючи про те, що в Дніпрі ненормальна ситуація в поліції. Якщо ви пам'ятаєте, я навіть публічно позбавив поліцію чергової субвенції з міського бюджету. На жаль, але в МВС мене ніхто не почув", - написав Філатов, додавши, що готовий створити аналог поліції "німецького фрайкора".
Читайте також: Філатов не дасть прибрати барельєф "жіночих грудей" з Центрального мосту в Дніпрі

"Якщо ситуація не зміниться, то в місті буде створено аналог німецького фрайкора початку 20 століття. Я не хочу розвивати цю тему, але вже бачу, як ватяні д*пи розриваються від жаху. Так, в історії немає нічого нового. І погано, що вона ходить по колу. Якщо влада не може захистити людей, то вони самі мають право це зробити", - написав міський голова Дніпра.

Як повідомляв ONLINE.UA, 9 травня в ході акцій з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій було затримано понад 50 людей. В той же час було зафіксовано 23 постраждалих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?