Спостерігачі ОБСЄ розповіли про новий інцидент з бойовиками
Категорія
Події
Дата публікації

Спостерігачі ОБСЄ розповіли про новий інцидент з бойовиками

ОБСЄ
Спостерігачі ОБСЄ розповіли про новий інцидент з бойовиками

Спостерігачі ОБСЄ на Донбасі заявили про тиск на них з боку бойовиків, а також про обстріл їхнього автомобіля неподалік від місця його розташування у окупованому селі Сосновське за 35 км на північний схід від Маріуполя.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ОБСЄ.

"Озброєні члени ДНР заборонили СММ в'їзд в село. Поки спостерігачі чекали "місцевого командира", вони побачили, як озброєний член ДНР, який спочатку заборонив їм проїхати, зробив постріл з автомата в повітря і махнув руками, показуючи тим самим, щоб СММ їхала з блокпоста", - заявили спостерігачі.

Читайте також: В ОБСЄ оприлюднили дані про число жертв серед мирного населення Донбасу через міни та боєприпаси

За їхніми словами, патруль від'їхав, і через 10 м до спостерігачів підійшов бойовик, який повідомив, що доступу не буде, оскільки з іншого боку блокпоста ведеться розмінування.

Також спостерігачам ОБСЄ не вдалося потрапити на місце розміщення відведеного тяжкого озброєння терористів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спостерігачі ОБСЄ повідомили про сексуальні домагання та погрози з боку озброєних бойовиків до співробітників місії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?