Аваков звільнив керівників поліції Дніпра після сутичок у місті на 9 травня
Категорія
Події
Дата публікації

Аваков звільнив керівників поліції Дніпра після сутичок у місті на 9 травня

Аваков звільнив керівників поліції Дніпра після сутичок у місті на 9 травня
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішних справ Арсен Аваков провів ряд звільнень після зіткнень тітушок з активістами у Дніпрі на День Перемоги, під час яких постраждали ветерани та бійці АТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави МВС.

Читайте також: Підсумки святкування 9 травня в Україні: понад 50 затриманих, 23 постраждалих - МВС

"Після попереднього розгляду по інцидентах і провокаціям в Дніпрі: вранці підписаний наказ про звільнення з посад: - начальника управління поліції Дніпровської області генерала Репешко; - начальника міського управління поліції Дніпра полковника Бідило; - відповідних заступників щодо забезпечення громадської безпеки", - повідомив Аваков.
Міністр заявив, що ним призначено службове розслідування, а окрема група буде розслідувати дії цивільних осіб.
"Призначено службове розслідування за тим, що сталося - для подальшого вивчення дій поліцейських. У Дніпро направлено комісію на чолі з головою ДВБ Нацполіціі Ковалем. Створена спеціальна слідча група і спрямована в Дніпро - для розслідування дій цивільних осіб і їх координаторів в рамках порушених кримінальних проваджень", - додав Аваков.


Нагадаємо, раніше про початок розслідування подій у Дніпрі заявив генпрокурор Юрій Луценко, який повідомив про затримання восьми тітушок.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мер Дніпра Борис Філатов заявив про припинення фінансування з міського бюджету ветеранських організацій через інцидент на 9 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?