Синоптики попередили українців про заморозки і розповіли, коли повернеться тепло
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики попередили українців про заморозки і розповіли, коли повернеться тепло

Синоптики попередили українців про заморозки і розповіли, коли повернеться тепло
Джерело:  dsns.gov.ua

За даними українських синоптиків, у четвер, 11 травня, у більшості областей України очікуються заморозки на ґрунті та у повітрі – 0-5°.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ДСНС.

За словами рятувальників, відповідне попередження зробили в українському Гідрометцентрі.

Тим часом, синоптик Наталія Діденко запевнила, що температура повітря в Україні почне підвищуватися, починаючи з п'ятниці, 12 травня.

Читайте також: У ДСНС попередили про грози і град на Західній Україні

"З 12 числа заморозки вже припиняться, на півдні буде тепло – до +20 і вище. Північна частина з Києвом ще залишатимуться в холодній погоді, 11 травня трохи тепліше, є ймовірність дощу, 13 травня в Києві буде прохолодно й вогко", - сказала вона у коментарі Еспресо.TV.

Крім того, синоптик зауважила, що 11 травня у кількох регіонах очікуються опади.

"Ніч переважно без опадів. Удень завтра дощі пройдуть переважно в північній частині, місцями на заході. Надвечір поширяться на центральну частину - Кіровоградщина, Дніпропетровщина, Черкащина, Полтавщина", - попередила Діденко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше попри погану погоду у Києві на півфінал Євробачення-2017 зібралося доволі багато глядачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?