В Австралії політик вперше погодувала грудьми дитину в парламенті
Категорія
Світ
Дата публікації

В Австралії політик вперше погодувала грудьми дитину в парламенті

В Австралії політик вперше погодувала грудьми дитину в парламенті
Джерело:  BBC

Австралійський сенатор Ларіса Вотерс стала першим політиком, яка відкрито годувала дитину грудьми в стінах національного парламенту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС Україна.

Член Партії зелених годувала свою двомісячну доньку Алію Джой під час голосування у вівторок, 9 травня.

Австралійський парламент ще минулого року дозволив грудне вигодовування у своїй будівлі, однак до цього ніхто не скористався цим правом.

Читайте також: У Великій Британії перед достроковими виборами розпустили парламент

Сенатор Кейті Галлахер назвала цей момент визначальним.

"Жінки по всьому світі роблять це в парламенті… Жінки продовжать народжувати дітей, і якщо вони хочуть виконувати свою роботу, бути присутніми на робочому місці та доглядати дитину…то ми повинні забезпечити їм таку можливість ", - сказала вона у коментарі Sky News Australia.

Нагадаємо, офіційний дозвіл на грудне вигодовування в парламенті Австралії дали після скандалу 2015 року з міністром Кейлі О'Дваєр, коли політику запропонували зціджувати молоко, щоби продовжувати виконувати свою роботу в парламенті без перерв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?