Клімкін: США можуть приєднатися до "нормандскьої четвірки"
Категорія
Політика
Дата публікації

Клімкін: США можуть приєднатися до "нормандскьої четвірки"

Клімкін: США можуть приєднатися до "нормандскьої четвірки"
Джерело:  ТСН

США можуть приєднатися до переговорів у нормандському форматі, а держсекретар Рекс Тіллерсон буде виступати адвокатом України у переговорах з Росією.

Про це заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

За словами Клімкіна, Тіллерсону добре відомо про агресію Кремля проти України, і з ним також обговорювалися різні варіанти розв'язання ситуації.

Міністр додав, що США, ймовірно, приєднаються до України, Німеччини та Франції у переговорах з Росією, але наголосив, що важливий не формат переговорів, а їхня ефективність.

Читайте також: Сенат США закликав Трампа зустрітися спочатку з Порошенком, а потім з Путіним

У той же час дипломат, який зараз перебуває у Вашингтоні, запевнив, що залишатиметься там до вечора, коли Тіллерсон матиме зустріч із російським міністром Сергієм Лавровим щодо України та Сирії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Білому домі підтвердили майбутню зустріч президента США Дональда Трампа із головою МЗС Росії Сергієм Лавровим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?