Стало відомо, чому Джамала не відкривала перший півфінал Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, чому Джамала не відкривала перший півфінал Євробачення-2017

Стало відомо, чому Джамала не відкривала перший півфінал Євробачення-2017
Джерело:  ТСН

Переможниця минулорічного Євробачення Джамала не відкривала цього року пісенне змагання, яке відбулося 9 травня в Києві, тому що команду співачки просто поставили перед фактом.

Про це заявив піар-директор Джамали Денис Козловський журналісту ТСН, повідомляє ONLINE.UA.

"Нам в якийсь момент, коли змінили шоу-продюсера (поміняли на шведа, який працює півтора місяця) - нам просто сказали, що номера відкриття з Джамалою не буде і вона співатиме в кінці дві композиції", - прокоментував піар-директор співачки.

Також Козловський обурився, що один з виступів Джамали припав на рекламну паузу.

Читайте також: Євробачення-2017: Виступи всіх переможців першого півфіналу — відео

"Вчора от з'ясувалося, що одна з цих композицій буде в рекламну паузу, тому по телевізору буде тільки одна. Ніхто нічого не пояснює. Ось просто повідомляють, що ось так от. Я так розумію, що саме "Заманили" потрапляє на рекламну паузу. Ми коли вчора дізналися, що одна з пісень буде в рекламній паузі, то, природно, захотіли, щоб обидві пісні побачили в Україні і в країнах "Великої п'ятірки". Скрізь, де ця реклама є. Ми готували три номери для ТВ-шоу. Це величезна робота. Графіка, танцюристи, оркестр. Це все дуже серйозна робота була проведена. І, звичайно, шкода, що після всіх цих старань це побачать лише глядачі, які перебувають в залі", - сказав Козловський.

Нагадаємо, за традицією, перше шоу мав відкривати минулорічний переможець Євробачення, тобто Джамала.

Однак, як пояснили у прес-службі конкурсу, що "з року в рік концепція відкриття пісенного змагання змінюється".

"Інколи шоу відкривають минулорічні переможці, а цього року, так само, як було у Данії та Азербайджані – інші талановиті артисти", - сказав шоу-продюсер пісенного конкурсу Крістер Бйоркман.

Так, перший півфінал Євробачення-2017 розпочався з виступу українського артиста MONATIKа, який виконав свій хіт "Кружит" англійською мовою.

Джамала "Заманили"

Як повідомляв ONLINE.UA, в ході першого півфіналу визначилось 10 переможців, які потрапляють до фіналу Євробачення, що відбудеться вже цієї суботи, 13 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?