На Тернопільщині поліцейський скоїв смертельну ДТП
Категорія
Події
Дата публікації

На Тернопільщині поліцейський скоїв смертельну ДТП

На Тернопільщині поліцейський скоїв смертельну ДТП
Джерело:  tern.gp.gov.ua

Поліцейський став причиною дорожньо-транспортної пригоди біля населеного пункту Ягільниця Чортківського району Тернопільської області, в результаті якої загинула одна людина, ще троє постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Тернопільської області.

Інцидент трапився біля першої години ночі 9 травня, водій BMW 530, рухаючись на великій швидкості автодорогою Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, не впорався з керуванням, внаслідок чого з'їхав у кювет, після чого автомобіль перекинувся.

Читайте також: У Харкові п'яний водій позашляховика, втікаючи від поліції, врізався в іншу автівку патрульних

За попередніми даними за кермом знаходився поліцейський Чортківського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області. Крім нього в машині було чотири пасажири, один з яких від отриманих травм загинув, а три інші були госпіталізовані.

Після ДТП водій BMW 530 залишив місце пригоди, проте 10 травня з'явився до слідчого обласної прокуратури з адвокатом для дачі показів.

Автомобіль помістили на штрафмайданчик Чортківського відділу поліції, за фактом інциденту розпочали кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки, що спричинило смерть потерпілого.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Київській області поліцейські, переслідуючи підозрюваного у вбивстві, наїхали на 72-річного велосипедиста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?