У мережі затролили піцерію, яка зробила рекламу з голодуючим терористом
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі затролили піцерію, яка зробила рекламу з голодуючим терористом

У мережі затролили піцерію, яка зробила рекламу з голодуючим терористом

Американську мережу Pizza Hut жорстко затролили користувачі соціальних мереж після того, як вона опублікувала рекламу з голодуючим палестинським терористом Марваном Баргуті, запропонувавши йому скуштувати свою продукцію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsweek.

Pizza Hut, відреагувавши на кадр відеозапису, що був опублікований Управлінням тюрем Ізраїлю, де зняті два епізоди, у яких Баргуті, засуджений на 5 довічних ув'язнень за вбивство і планування десятків терактів, тайком їсть печиво і шоколадний батончик.

"Баргуті, якщо вже ти зібрався зірвати голодування, то чи не краще замовити піццу?" — йдеться у рекламній публікації зі знімком, на який була додана коробка с логотипом Pizza Hut.

Читайте також: Бойовики ІДІЛ застосували хімічну зброю: стали відомі подробиці

Палестинські юзеры обурилися через те, що американська піцерія намагається підірвати віру ув'язнених, що оголосили масове голодування у ізраїльских тюрмах.

Користувачі запустили у Twitter хештег із закликом бойкотувати цю піцерію, — #boycott_pizzahut.

Представник Pizza Hut у розмові з журналістами вибачився за публікацію і запевнив, що мережа більше не буде працювати з агентством, яке відповідальне за ведення соцмереж компанії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше терористи ІДІЛ опублікували відео зі стратою російського офіцера, якому відрізали голову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?