Відлуння Дня перемоги: у Миколаєві бійці АТО і "Азову" побилися з "афганцями", з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Відлуння Дня перемоги: у Миколаєві бійці АТО і "Азову" побилися з "афганцями", з'явилися фото

Відлуння Дня перемоги: у Миколаєві бійці АТО і "Азову" побилися з "афганцями", з'явилися фото
Джерело:  Укрінформ

У Миколаєві після бійки між ветеранами-афганцями і учасниками АТО, що сталася 9 травня, відбулося нове зіткнення – активісти нацкорпусу "Азов" та АТОшники хотіли влаштувати серйозну розмову з "афганцями", яка переросла у побиття.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Інцидент стався біля будинку у центрі Миколаєва, куди вже прибули співробітники поліції та бійці поліцейського спецназу.

"Ми прийшли до афганців поспілкуватися щодо вчорашнього інциденту під час святкування Дня перемоги. Але розмови не вийшло. Вони повелися агресивно, взяли палиці, кийки і спровокували бійку", - розповів представник "Азову" Денис Янтар.

Читайте також: У Авакова порівняли сутички у Дніпрі на День Перемоги з подіями травня 2014 року в Одесі

Як стало відомо, внаслідок сутички постраждали кілька осіб з обох сторін – їм викликали швидку.

Варто зазначити, що під час святкування Дня перемоги у Миколаєві відбулася сутичка між громадськими активістами, воїнами АТО і воїнами-афганцями та ветеранами МВС, які організували свою святкову ходу.

Активістам не сподобалося те, що в колоні були люди з комуністичною символікою та георгіївськими хрестами на грудях.

Згодом стало відомо, що у результаті інциденту двом учасникам АТО завдано серйозних поранень: в одного зламана рука, у другого – ребро, також у нього струс мозку.

Після цього голова Миколаївської філії громадської організації "Асоціація учасників і інвалідів АТО" Ілля Шполянський пообіцяв серйозну розмову з афганцями.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Дніпрі 9 травня сталися серйозні сутички між учасниками АТО і тітушками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?