Просто зажерлись: Лукашенко обіцяє розібратися з білоруськими хокеїстами - дивіться відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Просто зажерлись: Лукашенко обіцяє розібратися з білоруськими хокеїстами - дивіться відео

Просто зажерлись: Лукашенко обіцяє розібратися з білоруськими хокеїстами - дивіться відео
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко жорстко розкритикував хокейну збірну за виступи на Чемпіонаті світу-2017.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це Лукашенко заявив під час святкувань Дня перемоги у Мінську.

"Ситуація в хокеї настільки неадекватна, що після чемпіонату світу ми зберемося і будемо думати, що робити далі. У хокеї провал, у футболі провал, у біатлоні, де ми завжди були нагорі, - провал. Цього допустити ми не можемо. Ніхто не скаже, що ми комусь недоплатили або не профінансували. Напевно, просто зажерлись в деяких видах спорту. Тому відрегулюємо", - сказав Лукашенко журналістам.

Гру проти Канади, в якій білоруси пропустили шість "сухих" шайб, Лукашенко назвав ганьбою.

"Ми розуміємо, що грали з фаворитами, але ж і вони не супервеликі. Як можна було пропустити з п'ятака третю шайбу від фінів. Відсутність дисципліни, перехід на індивідуальну гру, якою не володіє жоден наш хокеїст. У хокей грати не вміють. Так ще й у своїй зоні біля воріт крутять цю шайбу, втрачають і отримують голи. А гра з канадцями - це взагалі ганьба. Краще було б не виходити. Чого вийшли, якщо ноги підкошуються, бігти не можуть, кидати по воротах не можуть", - констатує Лукашенко.

Президент Білорусі ставить у приклад команду Франції.

"Подивіться, як зіграли французи, просто молодці: вони змели фінів. Подивимося, що буде далі. Зроблять висновки, почнуть грати - будемо це приймати. Ні - значить, ми з цим миритися не будемо", - підсумував Лукашенко.

Дивіться: Чемпіонат світу-2017 з хокею: розклад і результати всіх матчів

Зазначимо, що збірна Білорусі у трьох матчах не набрала жодного очка, програвши Фінляндії (2:3), Чехії (1:6) та Канаді (0:6).

Попереду у білорусів матчі з Швейцарією, Францією, Словенією та Норвегією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?