У Росії паводок затопив 5 літаків: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії паводок затопив 5 літаків: з'явилися фото

У Росії паводок затопив 5 літаків: з'явилися фото
Джерело:  NashGorod.ru

У Росії, в місті Ішим в Тюменській області, весняний паводок затопив на злітному полі не менше п'яти літаків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NashGorod.ru.

Фотографії з посадкового майданчика Ішимського авіаційно-спортивного клубу опублікував в Instagram користувач "sukhoi26yak52_florida". Судячи з кадрів, під водою опинилися не менше п'яти повітряних суден - біплани Ан-2, PZL-104 "Вільга" та інші. Видання зазначає, що не виключено, що як мінімум один з бортів був технічно готовий до вильоту.

Читайте також: Літак російського уряду порушив повітряний простір Естонії

При цьому наголошується, що раніше один з літаків Ан-2 планували використовувати для робіт із ліквідації наслідків можливого паводку. Однак, біплан так і не підготували до авіаційних робіт.

"Цілком ймовірно, що врятувати єдиний здатний літати борт від затоплення, перебазувавши його на безпечний майданчик, так і не вдалося", - пише російське видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, 1 травня літак російської авіакомпанії "Аерофлот", який прямував із Москви в столицю Таїланда Бангкок, потрапив у зону турбулентності, внаслідок чого десятки пасажирів отримали різні травми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?