У Києві поліція врятувала жінку, яка хотіла стрибнути з 11 поверху: з'явилось відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві поліція врятувала жінку, яка хотіла стрибнути з 11 поверху: з'явилось відео

У Києві поліція врятувала жінку, яка хотіла стрибнути з 11 поверху: з'явилось відео
Джерело:  online.ua

У Києві поліцейські врятували п'янку жінку з Луганщини, яка хотіла вчинити самогубство та вистрибнути з вікна 11 поверху.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції Києва.

Читайте також: На Херсонщині чоловік скоїв страшний суїцид із дитиною

Інцидент стався у будинку по вулиці Кондратюка, що на Мінському масиві столиці. Жінка вилізла з вікна квартири, але зачепилась за зовнішній блок кондиціонера.

Випадкові перехожі, побачивши жінку, що висить на висоті 11 поверху, викликали поліцію. Правоохоронці вирішили зламати двері квартири та врятувати її.

"Жінка перебувала в стані сп'яніння і ніяк не реагувала на вмовляння правоохоронців не робити дурниць. Часу зволікати у поліцейських не було, адже луганчанка могла будь-якої миті зірватися вниз. Поки правоохоронці заспокоювали і відволікали господиню розмовами, один з оперативників схопив жінку і затягнув на балкон, перешкодивши зробити фатальний крок", - сказано в повідомленні. Пояснити поліцейським причину своїх суїцидальних настроїв жінка не змогла, з нею працюють лікарі і психологи", - повідомили у поліції.

Також поліцейські встановили, що до того, як вилізти у вікно, жінка пробувала повіситись - під люстрою у кімнаті стояв стілець, а на самій лампі було прив'язано шарф.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Енергодарі Запорізької області жінка задушила свою доньку, а згодом викинула її тіло з вікна 9 поверху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?