Новим керівником поліції Дніпропетровщини стане Віталій Глуховеря - Геращенко
Категорія
Події
Дата публікації

Новим керівником поліції Дніпропетровщини стане Віталій Глуховеря - Геращенко

Новим керівником поліції Дніпропетровщини стане Віталій Глуховеря - Геращенко
Джерело:  online.ua

Новим головою Національної поліції України в Дніпропетровській області буде призначений Віталій Глуховеря.

Про це заявив нардеп, радник голови МВС України Антон Геращенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

Читайте також: Бійка 9 травня в Дніпрі: активістам мало відставки поліцейської верхівки міста та області

Геращенко зазначив, що Глуховеря раніше керував Дніпровським Інститутом Внутрішніх справ та добре ознайомлений з обстановкою в області.

"Заступником начальника поліції області з питань громадської безпеки стане доброволець, боєць батальйону "Дніпро-1", начальник Патрульної поліції Дніпра, старший лейтенант Володимир Богоніс, який за три роки пройшов шлях від рядового добровольця до свого сьогоднішнього високого призначення", - підкреслив нардеп.

За його словами, голова Нацполіції України Сергій Князєв також оголосив про відставку начальника Мелітопольської поліції за порушення в організації громадського порядку 9 травня, що були допущені аналогічно подіям у Дніпрі.

Нагадаємо, 9 травня у Дніпрі сталася масова бійка, в результаті якої було травмовано 14 чоловік, та 15 - затримано. Серед постраждалих - учасники АТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова МВС Арсен Аваков за підсумками подій у Дніпрі усунув з посад керівництво поліції міста і області, а також їхніх заступників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?