Як виглядає мапа Євробачення без Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як виглядає мапа Євробачення без Росії

Як виглядає мапа Євробачення без Росії

В мережі показали, як виглядає мапа міжнародного пісенного конкурсу Євробачення без Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Баба і кіт".

"Карта Євробачення без учасників з Росії виглядає так гарно", - йдеться у повідомленні.

На мапі в іронічній формі зображені представники країн-учасниць цьогорічного пісенного змагання. Юлії Самойлової, яка мала представляти Росію цьогоріч, на цьому зображенні немає.

До речі, фаворит Євробачення-2017, за версією букмекерів, Франческо Габбані з Італіїї зображений на мапі разом з величезною горилою, з якою виступатиме на головній арені пісенного конкурсу.

Читайте також: Євробачення-2017: онлайн трансляція другого півфіналу

Нагадаємо, СБУ на три роки заборонила в’їзд в Україну Юлії Самойлової, яка раніше виступала в окупованому Криму. Однак, згодом генеральний директор російського "Першого каналу" Костянтин Ернст заявив, що з Європейською мовною спілкою була досягнута домовленість про участь Самойлової у Євробаченні-2018.

Як повідомляв ONLINE.UA, російська співачка Юлія Самойлова, яка не брала участі у Євробаченні-2017, виступила в окупованому Севастополі на концерті до Дня Перемоги з композицією, яку готувала до Євробачення.

Нагадаємо, що у вівторок, 9 травня, визначилися перші 10 учасників гранд-фіналу Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?