Україна і Туреччина підписали Меморандум про співпрацю між оборонпромами
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна і Туреччина підписали Меморандум про співпрацю між оборонпромами

Україна і Туреччина підписали Меморандум про співпрацю між оборонпромами
Джерело:  РНБО

Україна та Туреччина підписали стратегічний документ про співпрацю між оборонпромами.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов після підписання документу в рамках участі оборонно-промислового об’єднання України в 13-й Міжнародній виставці військової техніки “IDEF-2017” у Стамбулі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу РНБО.

Читайте також: Україна презентувала безпілотний БТР на виставці в Туреччині

Меморандум був підписаний Гендиректором ДК "Укроборонпром" Романом Романовим та керівником оборонпрому Туреччини Ісмаїлом Деміром.

"Цей документ визначить стратегічні напрямки співпраці для провідних оборонних підприємств наших країн", - підкреслив Турчинов.

"Меморандум передбачає співпрацю організацій щодо розвитку та виробництва в галузі авіаційної техніки, наземних систем та в нових проектах для збройних сил України та Туреччини", - йдеться у повідомленні "Укроборонпрому".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше "Укроборонпром" на виставці IDEF-2017 у Стамбулі представив новий переносний реактивний гранатомет українського виробництва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?