Суд Одеси заарештував 18-річного водія за підозрою у скоєнні ДТП, в якій загинули 5 людей
Категорія
Події
Дата публікації

Суд Одеси заарештував 18-річного водія за підозрою у скоєнні ДТП, в якій загинули 5 людей

Суд Одеси заарештував 18-річного водія за підозрою у скоєнні ДТП, в якій загинули 5 людей

В середу, 10 травня, Приморський районний суд Одеси заарештував 18-річного водія за підозрою у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, яка спричинила загибель п'ятьох людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Одеської області.

"За клопотанням прокуратури Одещини Приморським районним судом взято під варту підозрюваного у скоєнні ДТП, внаслідок якої загинуло 5 осіб. Встановлено, що 7 травня 2017 року на автодорозі в Лиманському районі автомобіль "Audi A 6" під керуванням чоловіка виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем "Daewoo Lanos", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Тернопільщині поліцейський скоїв смертельну ДТП

Зазначається, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та чотири пасажири "Daewoo" загинули на місці події. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст.286 КК України здійснюють слідчі ГУ НП в Одеській області. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як повідомив УНІАН представник регіонального главку Нацполіції, в результаті ДТП загинули дві людини 1998 р.н., а також – 1948-го, 1957-го і 1983 р.н.

"Підозрюваний також 1998 року народження, йому 18 років", - сказав представник главку.

Як повідомляв ONLINE.UA,  вранці 9 травня у Богуславі Київської області водій Honda не впорався з керуванням автомобіля та з’їхав у кювет, в результаті чого загинули три людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?