Співробітник СБУ знаходився біля будинку Шеремета напередодні вбивства - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

Співробітник СБУ знаходився біля будинку Шеремета напередодні вбивства - ЗМІ

Співробітник СБУ знаходився біля будинку Шеремета напередодні вбивства - ЗМІ
Джерело:  Hromadske

Колишній чи нинішній співробітник СБУ був помічений на відео з камер спостережень в ніч перед вбивством журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на незалежне розслідування  вбивства Шеремета, яке провели журналісти OCCRP та Слідства.Інфо.

 Згідно з даними розслідування, співробітник на ім'я Ігор Устименко працював у СБУ принаймні до 2014 року. Сам Устименко відмовився коментувати свої зв'язки зі службою. СБУ відмовилася надавати коментарі для фільму.

Згідно з відео з камер спостереження, Устименко був присутній біля будинку Шеремета принаймні кілька годин уночі, коли під автівку журналіста було підкладено вибухівку.

Ігор Устименко ліворуч

Він приїхав на місце події на Шкоді Октавії 2551 сірого кольору. Її зафіксували кілька камер спостереження в районі, де проживав Шеремет.

Автівка зареєстрована на іншу особу, Зарецьку Наталію Леонідівну. Ані Зарецька, ані Устименко не змогли пояснити факту та мети використання авто людиною, яка має зв'язок з українською спецслужбою.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у Києві в результаті вибуху авто, за кермом якого він перебував.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше речник Нацполіції Ярослав Тракало розповів, що через 9 місяців після вбивства журналіста Павла Шеремета слідство розглядає 5 версій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?