У Миколаєві пролунав потужний вибух, з'явилися фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві пролунав потужний вибух, з'явилися фото та відео

У Миколаєві пролунав потужний вибух, з'явилися фото та відео
Джерело:  Злочинності.

У центрі Миколаєва невідомі підірвали двері в один із банків, вибуховою хвилею вибило вікна квартир у поруч розташованому будинку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Преступности.НЕТ".

Так, вибух стався в будівлі, розташованій на Центральному проспекті в районі вулиці друга Слобідська.

"Невідомі підірвали вхідні двері в банк. Вибухова хвиля була настільки сильною, що повилітали шибки у вікнах квартир 3 і 4 поверхів, розташованих у будинку поруч з будівлею банку", - пише видання.

Читайте також: Замах на ватажка ДНР Захарченко: росЗМІ опублікувало відео з місця вибухів

Також відомо, що на місце події одразу прибуло п'ять екіпажів співробітників патрульної поліції Миколаєва та співробітники ДСНС. За попередньою інформацією, постраждалих немає, незважаючи на те, що шматки дверей банку розлетілися в радіусі двадцяти метрів.
Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Національної поліції і оперативники СБУ. Вибухотехніки обстежують місце вибуху.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві після вибуху у житловому будинку в Дарницькому районі столиці поліція порушила кримінальне провадження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?