У Києві затримали злочинців, які вимагали "для Луценка" $1,3 млн
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві затримали злочинців, які вимагали "для Луценка" $1,3 млн

У Києві затримали злочинців, які вимагали "для Луценка" $1,3 млн
Джерело:  online.ua

У Києві затримали групу злочинців, які вимагали у бізнесмена 1,3 млн доларів, нібито для передачі генпрокурору Юрію Луценку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook генпрокурора.

"Затримано групу з трьох осіб, які займалися вимаганням з бізнесмена. Цимус справи у тому, що два адвокати й один підсудний по статті за умисне вбивство громадянин вимагали від приватного підприємця $1,3 млн для передачі особисто генпрокурору України. Інакше погрожували всім - від наїзду на бізнес до фізичної розправи", - написав Луценко.

Читайте також: За добу в Одесі було затримано трьох поліцейських-хабарників: з'явилися фото

За словами генпрокурора, підприємець звернувся до правоохоронців, що дозволило викрити злочинців.

"Якщо ще хтось стикається з поборами на користь прокурорів будь-якого рівня - звертайтеся, браслетів вистачає", - додав Луценко.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві співробітники поліції затримали "злодія у законі", громадянина Грузії Левана Цинцадзе, якого згодом видворили за межі України із забороною в’їзду на територію держави строком на три роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?