Стали відомі деталі зустрічі Клімкіна та Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Стали відомі деталі зустрічі Клімкіна та Трампа

Стали відомі деталі зустрічі Клімкіна та Трампа
Джерело:  online.ua

Під час зустрічі міністра закордонних справ України Павла Клімкіна та президента США Дональда Трампа ще раз була підтверджена підтримка американською стороною України.

Про це повідомила речник МЗС України Мар'яна Беца, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"Ми отримали чіткі запевнення в підтримці американською стороною суверенітету і територіальної цілісності України в межах міжнародно визнаних кордонів. Обговорили детально ситуацію на Донбасі, виконання Мінських домовленостей. Ми дуже вдячні американській стороні за незмінну позицію у підтримці України", - сказала Беца.

Читайте також: Клімкін зустрівся з Трампом у Білому домі: з'явилися фото

За її словами, цей візит є "величезним успіхом української дипломатії".

"Ми ще раз переконалися в тому, що ми маємо абсолютно чітку підтримку і розуміння з боку американської сторони, що є агресією РФ і наскільки вона загрозлива", - додала Беца.

Як повідомляв ONLINE.UA, група сенаторів США підписала листа президенту США Дональду Трампу, в якому закликала провести двосторонні зустрічі на найвищому рівні спочатку з президентом України Петром Порошенко, а потім вже з російським лідером Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?