Жителі окупованого Донбасу масово оформлюють українські біометричні паспорти - Тимчук
Категорія
Події
Дата публікації

Жителі окупованого Донбасу масово оформлюють українські біометричні паспорти - Тимчук

Жителі окупованого Донбасу масово оформлюють українські біометричні паспорти - Тимчук
Джерело:  online.ua

 На окупованих територіях Донбасу різко зросла кількість охочих оформити біометричний паспорт громадянина України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора "Інформаційного спротиву" Дмитра Тимчука.
"В ЛДНР різко зросла кількість бажаючих оформити біометричний паспорт громадянина України. Відповідно, різко зросла кількість "фірм і організацій", організуючих поїздки на неокуповану територію Донбасу тепер не тільки за покупками і для зняття коштів в банкоматах, але і використовують "паспортний фактор" в рекламі для залучення нових клієнтів", - написав Тимчук.
Читайте також: В ОБСЄ оприлюднили дані про число жертв серед мирного населення Донбасу через міни та боєприпаси

Тимчук також додав, що тепер реклама так званих "шоп-турів" за українськими продуктами і ліками супроводжується інформацією про "можливості оформити український біометричний (нового зразка) паспорт".

Організація таких "турів" вже фіксується за маршрутами до Маріуполя, Волновахи, Бахмут, Константиновку, Сєвєродонецьк та Лисичанськ, також відзначені рейси в Краматорськ і Покровск.

Як повідомляв ONLINE.UA, захоплені бойовиками так званих ЛНР та ДНР українські підприємства на окупованому Донбасі зупиняють свою роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?