Ми виконували волю Путіна - екс-організатор "референдуму" в ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Ми виконували волю Путіна - екс-організатор "референдуму" в ДНР

Ми виконували волю Путіна - екс-організатор "референдуму" в ДНР
Джерело:  Четверта влада

Колишній керівник "апарату народної ради ДНР" Олексій Александров, який був активним організатором незаконного "референдуму", заявив, що три роки тому виконував волю російського керівництва.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на vlada.io.

За його словами, організатори незаконного референдуму виконували не стільки "волю жителів Донбасу", скільки волю президента Росії Володимира Путіна та його помічника Владислава Суркова.

Відповідаючи в соціальній мережі на питання про те, чому до влади в так званій ДНР прийшов Олександр Захарченко, Александров попросив переадресувати питання Путіну і Суркову.

"Всі подібні питання - до помічника президента РФ, куратора новоросійського напряму Суркова В.Ю. Ми лише виконували їх з Путіним В.В. волю. А проти лома, як відомо, немає прийому", - зазначив Александров.

Читайте також: Візит посланця Путіна до ватажка ЛНР: з'явилися нові дані 

Александров також підкреслив, що питання в так званій ДНР вирішувалися шляхом "тупого насильства", за принципом "у кого більше батальйонів - той і правий".

Нагадаємо, три роки тому, 11 травня 2014 року, в підконтрольних бойовикам районах Донецької і Луганської областей пройшов так званий "референдум" про відділення Донецької і Луганської областей від України. Після цього в регіоні розгорнулися повномасштабні бойові дії.

Тоді відділення Донбасу від України називали "волею народу", який проживає в Луганську і Донецьку. Російська версія подій і "офіційна" точка зору в ЛДНР досі дотримуються саме цієї концепції.

Як повідомляв ONLINE.UA, ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко звинуватив Україну в організації вибухів на дорозі до Саур-Могили перед його кортежем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?