Під час акцій 9 травня в Києві в активіста ОУН помітили гранатомет - Шкіряк
Категорія
Події
Дата публікації

Під час акцій 9 травня в Києві в активіста ОУН помітили гранатомет - Шкіряк

Під час акцій 9 травня в Києві в активіста ОУН помітили гранатомет - Шкіряк

У Києві 9 травня один з активістів Організації українських націоналістів був помічений з гранатометом, направленим у натовп учасників проросійської акції "Ніхто не забутий, ніщо не забуте".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника голови МВС Зоряна Шкіряка.

"Увага! Ось фото і відео події, зафіксованої 9 травня на вулиці Мазепи в Києві. В руках одного з "мирних активістів" гранатомет "Муха", направлений в натовп. В ході невідкладного обшуку, що відбувався в рамках чинного законодавства, з'ясувалося, що тубус, на щастя, виявився порожнім. Виникає питання, а якби ні?!... Хто міг знати, що в голові у цього "патріота" з гранатометом в руках. Так як повинна була діяти поліція?", - написав він.

Читайте також: Сутички з поліцією в Києві: з'явилися фото розгромленого офісу ОУН

Шкіряк додав, що рішення правоохоронців про затримання активістів ОУН було правильним.

"Це відповідь на усі інсинуації та інформаційні маніпуляції щодо дій правоохоронців. Ми діяли чітко і прийняли єдино вірне рішення, адже мова йшла про небезпеку життю, правам і свободам мирних громадян, будь кого, хто міг опинитися під загрозою. Крапка", - зазначив радник Арсена Авакова.

Нагадаємо, 9 травня активісти з офісу ОУН в Києві закидали учасників проросійської акції "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" димовими шашками, кульками з фарбою, яйцями та картоплею.

Як повідомляв ONLINE.UA, правоохоронці під час сутичок у Києві затримали 25 представників Організації українських націоналістів (ОУН).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?