Окупаційна влада Криму знову запросила Джамалу на півострів
Категорія
Події
Дата публікації

Окупаційна влада Криму знову запросила Джамалу на півострів

Окупаційна влада Криму знову запросила Джамалу на півострів
Джерело:  ТАРС

 Окупаційна влада Криму знову запросила українську співачку Джамалу на півострів, щоб відвідати рідних та виступити з концертом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Ніхто і ніщо в Росії їй не заважає це зробити, проблеми виходять з Києва", - заявив "віце-прем'єр" Криму Георгій Мурадов.

Напередодні переможниця "Євробачення 2016" Джамала зізналася журналістам, що дуже хотіла б повернутися до Криму, де живуть її рідні, і виступити там з концертом, але не може це зробити через анексію півострова Росією.

Читайте також: Стало відомо, чому Джамала не відкривала перший півфінал Євробачення-2017

За його словами, "кримська влада" ще рік тому говорила про те, що буде рада бачити Джамалу на півострові.

"Ніхто ніяких перешкод цій талановитій людині не чинить... Але, напевно, потрібно нам найближчим часом направити Джамалі запрошення, і я це питання погоджу з "керівництвом республіки", щоб вона не сумнівалася в тому, що ми з повагою ставимося до її близьких (які проживають в Криму), до її роду, і хочемо, щоб вона побачилася зі своїми близькими ", - сказав Мурадов.

Як повідомляв ONLINE.UA, співачка Джамала закликала українців не дозволити Росії зіпсувати пісенний конкурс Євробачення-2017 і не піддаватися на провокації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?