Аваков заступився за нового керівника Нацполіції Дніпропетровщини, поміченого в светрі з написом "СРСР"
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков заступився за нового керівника Нацполіції Дніпропетровщини, поміченого в светрі з написом "СРСР"

Аваков заступився за нового керівника Нацполіції Дніпропетровщини, поміченого в светрі з написом "СРСР"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков став на захист нового начальника управління Нацполіції Дніпропетровщини Віталія Глуховері, який був помічений у светрі з написом СРСР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

Раніше фотографія Глуховері в червоній олімпійці з написом "СРСР". яку опублікував у Facebook відомий волонтер Роман Сініцин, викликала жваве обговорення в мережі.

"Так, він сивий чоловік, так, він народився в СРСР, так само, як і я, і так, він вдягнув на себе в 2005 році светр збірної СРСР з хокею. У мене є плащ червоного кольору до п'ят збірної СРСР з велотреку, яку я свого часу спонсорував. І це підстава для того, щоб нести цю нісенітницю? Ця людина - патріот до мозку кісток!" – сказав Аваков у четвер, відповідаючи на питання журналістів.

Читайте також: Філатов припинив фінансування ветеранських організацій після сутичок на День Перемоги

Міністр нагадав, що в 2014 році, одразу після Революції Гідності, він призначив Глуховерю начальником ГУ НП у Дніпропетровській області "як професіонала і людину, яка в змозі взяти ситуацію під контроль".

"При ньому Дніпро, а тоді ще Дніпропетровськ, перестав бути сепаратистським містом", - підкреслив він.

За його словами, пізніше, коли змінювали всю управлінську команду поліції, Глуховерю зняли з цієї посади, однак він продовжував добре нести службу в Університеті внутрішніх справ.

"І коли виникла така гостра ситуація, у нас не так багато офіцерів, які можуть тримати удар в такому серйозному регіоні, як Дніпропетровська область", - пояснив він рішення повернути Глуховерю на старий пост.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова МВС Арсен Аваков за підсумками подій у Дніпрі усунув з посад керівництво поліції міста і області, а також їхніх заступників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?