Батьки Захарченка отримують українську пенсію - Мінсоцполітики
Категорія
Економіка
Дата публікації

Батьки Захарченка отримують українську пенсію - Мінсоцполітики

Батьки Захарченка отримують українську пенсію - Мінсоцполітики
Джерело:  censor.net.ua

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що батьки ватажка так званої ДНР Олександра Захарченко отримують пенсію на території України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Цензор.НЕТ.

"Батьки Захарченко отримують пенсію на нашій території. Їх синуля там себе президентом назвав (в палаті №6 всі Наполеони і президенти), а вони чомусь в "новоросскій" рай не їдуть", - сказав міністр в інтерв'ю виданню.

Читайте також: Захарченко заявив, що його прабабуся пройшла концтабір "Рейк'явік"

За словами Реви, перешкоджати так званому "пенсійному туризму", коли жителі окупованого Донбасу їздять за українськими пенсіями через лінію розмежування, фактично неможливо.

"Як тільки ми починаємо боротися з цим явищем, відразу з'являються правозахисники і кричать, що ми порушуємо права людей. Кажуть: "Ви призначили пенсії, закрийте очі на все і виплачуйте". Така у них позиція. Ми їм починаємо пояснювати, що в країні є закон", - заявив глава Мінсоцполітики.

Як повідомляв ONLINE.UA, 8 травня Олександр Захарченко звинуватив Україну в організації вибухів на дорозі до Саур-Могили перед його кортежем.

У Міноборони України так званий замах на ватажка ДНР назвали провокацією бойовиків до Дня Перемоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?