Український фільм "Борщ" став призером на кінофестивалі в США
Категорія
Культура
Дата публікації

Український фільм "Борщ" став призером на кінофестивалі в США

Український фільм "Борщ" став призером на кінофестивалі в США
Джерело:  zaxid.net

Український документальний фільм «Борщ» режисерів-аматорів Сашка та Дарини Балабай став призером на 50-му фестивалі WorldFest у Х’юстоні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Zahid.net.

Фільм переміг у категоріі «Етика та культура». Кінострічка розповідає про людей з особливими потребами. Герої фільму – люди з ДЦП, на візках та волонтери, які приїхали із Запоріжжя до Львова, щоби показати свою виставу.

«Ось такий подарунок ми і Львів отримали до Дня міста. Про перемогу нам повідомили 2 травня. Цей фільм поданий ще на 30 різноманітних фестивалів. Поки що продовжуємо працювати далі. Все робимо власними силами. Для нас найважливіше, щоби світ дізнавався про Україну, про Львів», – розповіла Дарина Балабай.

Читайте також: В Україні заборонили документальний фільм про Олеся Бузину

Зйомки фільму, монтаж, титрування англійською, кольорокорекцію та звук автори робили власними силами.

«Борщ» – це одна з робіт режисерів Сашка та Дарини Балабаїв. Вони знімають різнопланові оглядові відео про Львів та Західну Украіну.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві на фестивалі Kyiv Comic Con презентували першу серію анімаційного серіалу, створеного за мотивами "Кобзаря" Тараса Шевченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?