Президент ФФУ отримав престижну посаду у ФІФА
Категорія
Спорт
Дата публікації

Президент ФФУ отримав престижну посаду у ФІФА

Президент ФФУ отримав престижну посаду у ФІФА
Джерело:  online.ua

Президент ФФУ Андрій Павелко обраний членом дисциплінарного комітету Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

Як повідомляє ONLINE.UA, відповідне рішення ухвалене на засіданні 67-го Конгресу ФІФА в Бахрейні.

"Ми тісно співпрацюємо з Александером Чеферіном з самого початку його президентства. Україна є надійним союзником президента УЄФА в проведенні системних реформ в європейському футболі. І ми зробимо все можливе, щоб переймати та впроваджувати в Україні найкращі напрацювання світового футбольного співтовариства, навчати вітчизняних фахівців і закласти фундамент для принципового поліпшення роботи українських дисциплінарних органів. Поява представництва України в ФІФА буде сприяти успішному реформуванню нашої футбольної системи", - сказав Павелко.

Варто зазначити, що рішення Конгресу ФІФА стало історичним для України. Адже раніше представники нашої країни ніколи не займали посад в комітетах ФІФА.

Читайте: Президент ФФУ розповів про бойкот чемпіонату світу в Росії

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, кандидатуру Андрія Павелка вніс на розгляд Ради ФІФА президент УЄФА Александер Чеферін.

Раніше в дисциплінарному комітеті ФІФА працював сам Чеферін, але, після його обрання керівником УЄФА, він запропонував передати свої повноваження Андрію Павелку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?