Націоналісти прийшли під будівлю МВС вимагати відставки Авакова
Категорія
Події
Дата публікації

Націоналісти прийшли під будівлю МВС вимагати відставки Авакова

Націоналісти прийшли під будівлю МВС вимагати відставки Авакова
Джерело:  interfax.com.ua

У четвер, 11 травня, активісти Добровольчого руху ОУН та ряду інших націоналістичних партій і організацій проводять акцію протесту під будівлею Міністерства внутрішніх справ України з вимогою відставки глави МВС Арсена Авакова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Націоналісти вимагають відставки Авакова в зв'язку з діями правоохоронців щодо активістів ОУН в їхньому офісі в центрі Києва 9 травня.

Наразі біля прохідної міністерства на вул. Богомольця в центрі Києва перебуває кілька десятків людей, у деяких з них є червоно-чорні прапори з написом "ОУН", державні прапори України. Також до них приєдналися кілька активістів партії "Свобода" і "Правий сектор", які тримають свої партійні прапори.

Читайте також: Під час акцій 9 травня в Києві в активіста ОУН помітили гранатомет - Шкіряк

Активісти скандують гасла з жорсткою критикою Авакова. Повідомляється, що в районі проведення акції порядок забезпечують досить велика кількість правоохоронців, кордонами бійців Національної гвардії перекриті прилеглі вулиці, вони пропускають людей, які хочуть пройти до місця проведення акції, але перевіряють сумки на наявність заборонених предметів.

Обстановка на місці проведення акції зараз спокійна.

Як повідомляв ONLINE.UA, 9 травня правоохоронці під час сутичок у Києві затримали 25 представників Організації українських націоналістів (ОУН).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?