Вночі у Львові невідомі напали на начальника слідчого ізолятора
Категорія
Події
Дата публікації

Вночі у Львові невідомі напали на начальника слідчого ізолятора

Вночі у Львові невідомі напали на начальника слідчого ізолятора
Джерело:  zaxid.net

Вночі у Львові двоє невідомих напали на начальника ізолятора тимчасового тримання Пустомитівського райвідділу поліції у під’їзді його будинку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на zaxid.net.

Інцидент стався близько 23:30 10 травня. Двоє невстановлених зловмисників зайшли у під’їзд багатоквартирного будинку на вулиці Володимира Великого, один з них завдав кілька ударів потерпілому по голові предметом, схожим на молоток.

"Ймовірно, це була спроба пограбування. Зловмисники намагалися забрати у начальника ІТТ його сумку, проте це їм не вдалося, оскільки потерпілий чинив опір. Загалом правоохоронець отримав близько 12 ударів молотком. Його госпіталізували, життю нічого не загрожує", - пише видання.

Читайте також: На вокзалі в Києві підлітки напали на чоловіка

За непідтвердженою інформацією, чоловік упізнав одного з нападників, який свого часу утримувався під вартою у Пустомитівському ІТТ.

У поліції Львівщини виданню неофіційно підтвердили факт нападу на начальника ІТТ Пустомитівського райвідділу поліції. Правоохоронці розглядають кілька версій причин нападу.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Запоріжжі група невідомих напала на трьох учасників акції "Веселковий флешмоб" на підтримку людей, які стикаються з дискримінацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?