На акції під МВС сталася бійка мітингувальників з поліцією: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На акції під МВС сталася бійка мітингувальників з поліцією: з'явилися фото

На акції під МВС сталася бійка мітингувальників з поліцією: з'явилися фото
Джерело:  Укрінформ

Під час мітингу представників націоналістичних рухів біля будинку Міністерства внутрішніх справ, де протестувальники вимагали відставки голови МВС Арсена Авакова, сталися сутички учасників протесту із поліцейськими.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Після бійки сторони вдалися до переговорів. У руках мітингувальників – прапори ОУН та ВО "Свобода".

За словами кореспондента 112.ua, біля будівлі сталася "невелика штовханина".

"Єдиний, хто вступив у бесіду з активістами – начальник патрульної поліції Києва Олександр Фацевич. Коли полеміка дійшла до емоційного піку, то до входу в будівлю підійшли представники правоохоронних органів у шоломах і бронежилетах", - йдеться у повідомленні.

Після цього інциденту переважна більшість мітингувальників розійшлася, залишилося лиш кілька учасників акції.

Тим часом, біля Міністерства внутрішніх справ із журналістами спілкувався речник МВС Артем Шевченко, який запевнив, що 9 травня у офісі ОУН поліція діяла у межах закону.

Читайте також: Лідер ОУН пояснив інцидент з гранатометом у Києві

Як повідомляв ONLINE.UA, 11 травня близько 50 активістів, серед яких були представники добровольчого руху ОУН та партії "Свобода" прийшли під будівлю МВС вимагати відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Також нагадаємо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на засіданні уряду 11 травня запевнив, що для штурму офісу ОУН 9 травня були вагомі підстави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?