CNN: Білий дім розлючений через брехню Росії щодо фото із зустрічі Трампа з Лавровим
Категорія
Світ
Дата публікації

CNN: Білий дім розлючений через брехню Росії щодо фото із зустрічі Трампа з Лавровим

CNN: Білий дім розлючений через брехню Росії щодо фото із зустрічі Трампа з Лавровим
Джерело:  CNN

У Білому домі розлютилися через рішення Кремля дозволити публікацію фото із зустрічі президента США Дональда Трампа і глави МЗС Росії Сергія Лаврова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"Вони нас обдурили", - сказав представник Білого дому.

За його словами, були опубліковані фото з зустрічі, зроблені російським фотографом.

Чиновник зазначив, що Білий дім не розміщував фотографії зустрічі, хоча офіційний фотограф Білого дому також знаходився у кімнаті. Державний департамент опублікував фотографії зустрічі Лаврова з держсекретарем Рексом Тиллерсоном, але їхня зустріч була відкрита для преси.

Читайте також: Ветерани ЦРУ занепокоєні появою російського фотографа у Білому домі під час візиту Лаврова

"Вони нас обдурили. В цьому вся проблема з росіянами - вони брешуть", - сказав представник Білого дому.

Він також пояснив, що зустріч Лаврова і Трампа була закритою для преси, тому що така стандартна практика - зберігати основну інформацію про зустрічі президента з іноземними особами нижчого рангу в таємниці.

Як повідомляв ONLINE.UA,10 травня у Вашингтоні відбулася зустріч Лаврова з Тіллерсоном і Трампом. Тіллерсон заявив, що санкції проти Росії залишаться в силі до тих пір, поки Москва не скасує дії, які їх викликали.

У свою чергу, Трамп висловив готовність адміністрації продовжувати брати участь у вирішенні конфлікту та підкреслив, що Росія відповідальна за повне виконання Мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?