На Житомирщині офіцера поліції викрили у "кришуванні" повій
Категорія
Події
Дата публікації

На Житомирщині офіцера поліції викрили у "кришуванні" повій

На Житомирщині офіцера поліції викрили у "кришуванні" повій

У Житомирській області 11 травня співробітники Служби безпеки спільно з військовою прокуратурою упіймали капітана внутрішньої безпеки Національної поліції на "кришуванні" проституції.

Про це заявила керівник прес-групи СБУ у Житомирській області Ірина Мартинюк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Капітан поліції пропонував житомирським повіям захист від кримінальної та адміністративної відповідальності і гарантував їм "спокійну роботу під його дахом" за щотижневу винагороду.

Для отримання грошей він залучив посередника. Оперативники задокументували п’ять фактів отримання спільниками грошей.

Читайте також: Поліція затримала ще одного "злодія в законі" з Грузії: з’явилися фото та відео

11 травня було затримано обох зловмисників після передачі їм чергової суми грошей.

"Точна сума хабара, яку отримав зловмисник за "кришування" проституції, не уточнюється, оскільки, на думку СБУ, у даному випадку важлива не сума хабара, а те, що правоохоронець "кришував" проституцію та налагодив злочинну схему",- уточнила Мартинюк.

У службовому кабінеті поліцейського та у місцях проживання його та посередника проведено обшуки, відкрито кримінальне провадження за статтею "підготовка до злочину" та "одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою" Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Києві співробітники поліції затримали чоловіка, який вчинив збройне пограбування пункту обміну валюти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?