Бійки на 9 травня в Дніпрі: у Луценка оголосили підозру 5 фігурантам
Категорія
Події
Дата публікації

Бійки на 9 травня в Дніпрі: у Луценка оголосили підозру 5 фігурантам

Бійки на 9 травня в Дніпрі: у Луценка оголосили підозру 5 фігурантам

Під час розслідування бійки у Дніпрі, коли під час святкових заходів 9 травня група тітушок атакувала ветеранів АТО, було затримано сімох осіб, причетних до організації та вчинення масових заворушень.

Про це заявила Лариса Сарган, речник генпрокурора Юрія Луценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.

"Наразі п’ятьом з них повідомлено про підозру у вчинення хуліганських дій, масових заворушень та спричиненні тілесних ушкоджень, також підготовлено повідомлення про підозру ще щодо трьох осіб", - написала вона.

Сарган нагадала, що одному з затриманих суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком два місяці.

Читайте також: У Авакова порівняли сутички у Дніпрі на День Перемоги з подіями травня 2014 року в Одесі

"Відносно інших затриманих питання щодо обрання запобіжного заходу буде вирішено сьогодні (12 травня) судом. З однією особою укладено угоду про визнання винуватості, оскільки вказаний підозрюваний дав важливу інформацію та повністю співпрацює зі слідством", - підкреслила вона.

Також речник керівника ГПУ зазначила, що "у кримінальному провадженні визнано потерпілими 10 осіб, допитано велику кількість свідків, проведено близько 20 обшуків, 19 впізнань осіб, слідчим шляхом встановлюються джерела фінансування та організатори злочину".

"Досудове слідство триває та перебуває на постійному контролі", - запевнила Сарган.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голова МВС Арсен Аваков повідомив про рішення суду щодо арешту одного з дніпровських тітушок і пообіцяв, що "продовження обов’язково буде".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?