У Харкові затримали зловмисників, які у грудні 2016 року жорстоко побили поліцейського
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові затримали зловмисників, які у грудні 2016 року жорстоко побили поліцейського

У Харкові затримали зловмисників, які у грудні 2016 року жорстоко побили поліцейського
Джерело:  online.ua

У Харкові поліція затримала членів злочинного угрупування, на рахунку якого пограбування, розбій та згвалтування, а також нанесення тяжких тілесних ушкоджень поліцейському у грудні 2016 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції України.

Читайте також: На Закарпатті розбійники пограбували українця на 16 мільйонів

Стало відомо, що оперативні заходи з приводу злочинців проводились протягом чотирьох місяців. Наразі всі восьмеро членів угрупування затримані. Встановлено, що протягом півроку вони скоїли 13 розбоїв, 6 пограбувань, а також одне згвалтування.

Також повідомляється, що 9 грудня 2016 року однією із жертв зловмисників став співробітник поліції Харкова, який отримав тяжкі тілесні ушкодження та до цього часу перебуває у комі і потребує коштовного лікування.

"Працівники управління карного розшуку в Харківській області ще взимку встановили одного з нападників. Згодом виявили і другого бандита. Як з'ясувалося, ті входили до злочинного угрупування із восьми осіб, які ще з вересня минулого року тероризували харків'ян", - розповів голова Нацполіції України Сергій Князєв.

Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання зловмисників поліція вилучила речові докази: ювелірні вироби, 30 мобільних телефонів і кілька десятків сім-карт, предмети одягу потерпілих, годинники та ніж.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні у Києві сталося збройне пограбування пункту обміну валют, після якого поліція затримала злочинця на місці подій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?