Китайська компанія хоче допомогти Львову зі сміттєвою проблемою
Категорія
Події
Дата публікації

Китайська компанія хоче допомогти Львову зі сміттєвою проблемою

Китайська компанія хоче допомогти Львову зі сміттєвою проблемою
Джерело:  Львівська ОДА

Китайська компанія Grand blue має намір збудувати в Червонограді на Львівщині сміттєспалювальний завод потужністю 320 тонн на добу із виробленням теплової та електричної енергії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Львівську ОДА.

Напередодні у Львівській облдержадміністрації відбулася зустріч голови ОДА Олега Синютки та представників китайської компанії.

"Сторони окреслили план дій на найближчу перспективу. Так, орієнтовно 6 місяців триватиме розробка проекту, потім відбуватиметься процедура погодження документації, після цього компанія планує приступити до будівництва", - йдеться у повідомленні.
Читайте також: Львівське сміття на Волині: на території військової частини вночі затримали фури із відходами

Голова Львівської ОДА наголосив, що реалізація проекту є важливою не тільки для Червонограда, а й для всієї Львівщини.

Раніше повідомлялося, що у Європі вирішили допомогти львівській владі з вирішенням проблеми утилізації сміття, і Європейський банк реконструкції та розвитку може виділити на це 20 мільйонів євро.
Як повідомляв ONLINE.UA, Червоноград (Львівська область) став першим і поки що єдиним із 20 міст області, який погодився приймати відходи зі Львова протягом двох років згідно із меморандумом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?