Прикордонник на Львівщині врятував жінку від суїциду
Категорія
Події
Дата публікації

Прикордонник на Львівщині врятував жінку від суїциду

ДПСУ
Прикордонник на Львівщині врятував жінку від суїциду

На Львівщині інспектор Державної прикордонної служби під час огляду території врятував жінку, яка намагалася повіситись на дереві у лісі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Читайте також: На Херсонщині чоловік скоїв страшний суїцид із дитиною.

"Дільничний інспектор прикордонної служби перевіряв ділянку відповідальності поблизу одного із прикордонних населених пунктів та почув шум, а згодом побачив жінку, яка хотіла повіситись. Прикордонник негайно підбіг до самогубці, яка майже знепритомніла, самотужки зняв її з дерева та почав надавати першу медичну допомогу", - йдеться у повідомленні прикордонників.

Прикордонник одразу повідомив про інцидент поліцію та медиків, які констатували, що жінка перебуває у задовільному стані.

Повідомляється, що за сміливий вчинок та адекватні дії співробітника ДПСУ буде заохочено.

Як повідомляв ONLINE.UA, 10 травня в Оболонському районі Києва поліцейські врятували жінку, яка намагалась вистрибнути з вікна 11 поверху .

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?