Полонений бойовик ЛНР розповів про безчинства бандитів на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Полонений бойовик ЛНР розповів про безчинства бандитів на Донбасі

Полонений бойовик ЛНР розповів про безчинства бандитів на Донбасі

На Донбасі воїни АТО взяли в полон бойовика так званої ЛНР, який розповів про безчинства, які відбуваються на окупованих територіях, та звірячі порядки у бандах терористів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Як стало відомо, бойовика взяли в полон ще 9 травня поблизу населеного пункту Сокільники. При собі він мав зброю, боєприпаси, засоби захисту та інше військове спорядження.

Затриманим виявився громадянин України, раніше судимий Олійник Антон Євгенович, 1989 року народження, який проживав у місті Антрацит.

Читайте також: Розвідка: бойовики на Донбасі зазнали нових втрат через алкоголь, наркотики та розбірки

Впродовж тривалого часу він воював на боці ЛНР і розповів багато подробиць про те, що відбувається на окупованих територіях.

Так, полонений розказав, що бойовики вільно безчинствують на окупованій території Луганської та Донецької областей, у бандах склалася атмосфера особистісного збагачення ватажків та їх жорстокого ставлення до підлеглих.

За його словами, у багатьох підрозділах панує низька дисципліна, часто виникають конфлікти через вживання спиртних напоїв та наркотичних речовин.

На даний час органами СБУ проводяться слідчі дії.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Луганщині бойовики так званої ЛНР під час "роз’яснювальної бесіди" до смерті забили 38-річного мешканця Станиці Луганської.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?