МАУ ввела low-cost ціни на квитки
Категорія
Україна
Дата публікації

МАУ ввела low-cost ціни на квитки

МАУ ввела low-cost ціни на квитки
Джерело:  online.ua

"Міжнародні Авіалінії України" вводять новий клас цін – low-cost. Сьогодні компанія презентувала нову цінову концепцію.

Презентація відбулася в агентстві "Інтерфакс-Україна".

Ціни low-cost діють на всіх регулярних внутрішніх і міжнародних рейсах МАУ за винятком далекомагістральних.

За словами президента МАУ Юрія Мірошникова, за умови оформлення квитків за 10 місяців до вильоту квитки на рейси по Україні в одну сторону коштуватимуть 249 грн, на рейси тривалістю до 2 годин (прикл.: Варшава, Гельсінкі) – 587 грн, на рейси тривалістю до 3 годин (Лондон, Рим) – 822 грн, на рейси тривалістю понад 3 години (Барселона, Амман, Астана) – 1087 грн.

"Нова low-cost пропозиція діятиме на постійній основі по всій нашій мережі. Це означає, що спланувавши свою подорож мінімум на півроку наперед, можна полетіти до країн ЄС, СНД, Азії та Близького Сходу за дешевою ціною. Загалом, до кінця року ми запропонуємо понад півмільйона квитків за low-cost цінами", – повідомив президент МАУ Юрій Мірошников.

До вартості low-cost квитка входить тільки базова послуга перевезення + перевезення ручної поклажі вагою до 7-ми кг (до 12-ти кг для учасників "Панорама Клуб") . Додаткові сервіси оплачуються пасажирами окремо.

Як зазначається у прес-релізі авіакомпанії, такі ціни дійсні лише на сайті компанії. За умови придбання квитків через контактний центр або у власних центрах продажів МАУ стягуватиметься сервісний збір $18.

МАУ є найбільшою українською авіакомпанією. Її базовий аеропорт – ДМА "Бориспіль". За підсумками 2016 року авіакомпанія одержала чистого прибутку в розмірі 387,885 млн. грн. за міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ) проти чистого збитку 504,923 млн. грн. роком раніше.

У флоті МАУ 41 літак, з яких 24 – судна Boeing 737 NG з середнім віком 9 років. Середній вік парку – 12 років.

Раніше Міжнародний аеропорт "Бориспіль"представив програму знижок для авіаперевізників, яка стимулюватиме зниження цін на авіаквитки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?