ЗМІ повідомили про смерть відомого кримінального авторитета з Одеси
Категорія
Події
Дата публікації

ЗМІ повідомили про смерть відомого кримінального авторитета з Одеси

ЗМІ повідомили про смерть відомого кримінального авторитета з Одеси
Джерело:  otkat.od.ua

Стало відомо про смерть відомого кримінального авторитета з Одеси Олександра Ангерта, який більше відомий по своєму прізьвиську Саша Ангєл.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання otkat.od.ua.

Причиною смерті, за інформацією видання, є онкологічне захворювання, від якого Ангерт лікувався в одній із австрійських клінік.

Читайте також: Поліція видворила з України двох кримінальних авторитетів: з’явилися фото і відео

Повідомляється, що Ангерт народився у 1955 році, а свою кримінальну діяльність розпочав наприкінці 1970-х, коли отримав 15-річний строк за навмисне вбивство. Відсидівши 10 років, він вийшов на волю та почав бізнесову діяльність.

ЗМІ повідомляють, що одним з його партнерів був російський бізнесмен Олександр Жуков - тесть путінського олігарха Романа Абрамовича. Також Ангєла пов'язують із нинішнім мером Одеси Генадієм Трухановим. Саме через смерть авторитета міський очільник з 10 травня перебуває у відпустці. Повідомляється, що він вилетів на похорон свого давнього приятеля.

Інформацію про смерть авторитета розмістила на своїй сторінці у Facebook колишній старший слідчий з особливо важливих справ Генпрокуратури Галина Климович.

"Помер Ангерт - людина, забрав добрий десяток років мого професійного життя. Про мертвих - або добре, або нічого, тому промовчу. Але чомусь сумно на душі. Можливо тому, що з такими як він було багато в чому чесніше і зрозуміліше, ніж з "авторитетами" у владі", - написала вона.

 Повідомляється, що Ангерт був непублічною особою, тому у відкритому доступі майже немає його фотографій. Останні роки свого життя він прожив закордоном, зокрема в Лондоні.

Як повідомляв ONLINE.UA, 10 травня у Києві співробітники поліції затримали "злодія у законі", громадянина Грузії Левана Цинцадзе, якого згодом видворили за межі України із забороною в’їзду на територію держави строком на три роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?